Богатство.net

Истинското богатство е вътре в теб

9 признака, че сте екстрасенс

екстрасенс

Какво по-хубаво от това да знаете накъде ще отидат борситевалутната търговия, кой потенциален клиент ще купи и какво ще решат гърците на референдума? Ето и няколко признака за автентична, натурална и екологично чиста екстрасенска дарба:

– Домашният ви телефон е с 12 импулса на минута, докато домофонът ви е значително по-достъпен – само 6.

– Имате достъп до огромно количество ТВ програми, благодарение на вълшебна пръчица, погрешно наричана от непросветения народ „дистанционно”. Въпреки това, в сърцето ви ще има място само за един канал – Канал 2001.

– Постоянно ви преследват разни репортери от „Господари на ефира” и ви обиждат, че сте мошенничка. Простаци.

– Звездите ви говорят и то толкова настойчиво, че често ви се налага да си доспивате през деня. Лошото е, че отскоро и Луната ви проговори, което си е проблем. По-близо е, мамка й.

– Вече всяка нощ имате пророчески сънища и преживявания, далеч по-силни и въздействащи от сивата реалност. Наистина – не се сбъдват, но гъбите са много яки и директно те отрязват.

– Вие сте Кашпировски и, въпреки че загубихте голямата соцзрителска аудитория, сега отговаряте за производството на газирана вода в голяма руска компания. С поглед.

– Вие предвидихте удара над Кулите – Близнаци, както и редица терористични актове, и именно за това в някои среди, съвсем близки до Близкия Изток, ви назовават с името пророк Осама Бин Ладен.

– Вие наистина познахте числата от последния тираж на ТОТО 2, но във видението никъде не се споменаваха мутрите, които ви резнаха вратлето, преди да ви вземат джакпота.

– Леете куршуми и восък, гледате на кафе и карти, разваляте магии и коригирате карма, изграждате психоенергийни защити и лекувате по телефона, но не сте никакъв екстрасенс, а проклет главен счетоводител. Това е.

Радислав Кондаков

Тагове: , , , ,

1 Коментар

  1. naistina svejo ga pls

Коментирай