Богатство.net

Истинското богатство е вътре в теб

9 признака, че сте Дядо Коледа

1. Като дойде някъде ноември – декември, Inbox-a ви направо издъхва – хиляди мейли ежедневно, и всеки иска нещо – пералня, барби Мерлиа, Бакуган, голф 3-ка с лети джанти и т.н. Да не говорим, че си включвате само лапландския номер, щото куриерите и пощальоните не го знаят.

2. Викат ви Добрия Старец заради гръмогласния и искрен смях, пригласящ и на най-тъпата шега. Всъщност сте дърт, намусен пенсионер, с неприятния навик да се тупа по шкембето, докато злобее – Хохохохо…

3. Имате нелегален цех за синтетична дрога, на север, по ледените чукари, където човешки ботуш не смее да стъпи и дори Ставрев и агент Колев, взети заедно, не могат да ви открият. За прикритие, официално произвеждате и дистрибутирате детски играчки, така че Цветанов копче не може да ви каже.

4. Абе всички нормални хора на село си гледат я козичка, я крава, я кокошчица, за да им снася яйчица. Вие отглеждате елени. Всеки нормален викинг ще впрегне я Белия зъб, я някое синеоко, кривогледо хъски, ама не – пред чук и гека вие трябва да вържете точно елени.

5. Със Снежана, съпругата ви, отдавна имате съмнение, че с малчуганите нещо не е наред. И седемте, освен че са дребни, са и толкова неадекватно брадясали, че цялото 3-то Лапландско ОДЗ „Жълтия сняг” ги подиграва.

6. Не сте никакъв Дядо Коледа, но ония смотани блогъри от Уикилийкс са изтипосали вашата снимка, име и ЕГН, и уж са ви разсекретили като ДС агент със същото кодово име.

7. Не сте никакъв Дядо Коледа! Вие сте си Дядо Мраз и точка!

8. Не знам Дядо Коледа ли сте, не сте ли, но повече в Перник няма да стъпите – сурвакаха ви с винкел с пуканки.

9. Дядо Коледа не сте, но сте негов горд пра-пра-пра внук. Имате неоспорими доказателства, че рода на Дядо Коледа идва именно от Битоля, после се мести в Охрид и накрая се установява в Лапландия.

Радислав Кондаков

Тагове: , , , , ,

2 Коментара

  1. Браво Радиславе!Страхотно тънко чуство за хумор има!

  2. Весела Коледа със сбъднати мечти!

Коментирай