Богатство.net

Истинското богатство е вътре в теб

12 причини да се хванете здраво на работа през 2010-та

работа

Поставихте ли целите си за 2010-та? Мислите да си почивате? Ако ви няма в списъка по-долу, защо не?

През 2010-та вие ставате на 44. Наистина, хубава възраст, а и е крайно време да заживеете отделно от мама и тате.

Навън върлува световната икономическа криза. Какво сте виновен вие? Не сте, разбира се, но все пак от 5 години сте без работа.

Навън все така върлува кризата. Всъщност, тя ни най-малко не ви е засегнала, но все пак след като прилежно излежахте 6-те години в Централния затвор, е време да си потърсите работа. Законна.

Изобщо не разбирате от разните му там зодии, числа и други подобни простотии, но все пак, като известен астролог, не слизащ от екрана на една от националните телевизии, вие поне 50 пъти повторихте, че 2010-та е година на Тигъра и ще носи мощ и амбиция, ще покровителства работливите и посветените на успеха. Айде сега дайте пример.

Вие отдавна сте милионер, започнал от нулата и спечелил всичко сам, благодарение на ум, креативност и много, много труд. Какво, по дяволите, друго да правите през 2010-та, освен да работите?

Освен че качихте 3 кг. около Коледа, вие си изтеглихте и много късметчета, като „За шефски пост се приготви! Е, пак ще бачкаш до зори …”, „За нова работа се стягай!
И от късмета си не бягай ”, „Кариера ще ти е приоритет – я министър, депутат – напред!” или „Ще работиш без дори да спираш, плановете си ще реализираш.”. Ами…късмет…

Как можаха да ви изберат за министър-председател баш в най-голямата криза? Ама к’во да пра’иш – глас народен, глас Божи.

От много години работите в Бюрото по труда, но прогнозите за 2010-та са за нечуван ръст на клиентите – в пъти повече от и без това успешната за вас 2009-та.

Вие сте админ във Фейсбук. Това е положението.

Всъщност вие планирахте доста лежерна 2010-та, все пак бая наплашихте ония тъпаци, американците, и си заслужихте почивката в някой 5-звезден оазис. Но тоя гадняр, Осама, е на друго мнение – направил ви е проджект мениджър на 10 атентата.

Вие сте партизанин, но прогнозите за мандрите през 2010-та са много лоши, очакват се редица фалити. Трябва да мислите нова стратегия.

Всъщност, май няма да имате много задачи, защото вие сте специалист по надомна работа. За съжаление банката току-що взе дома ви. Преквалификация.

Радислав Кондаков

Тагове: , , , ,

5 Коментара

  1. Скоро бях чел в някакво изследване че целите, които си поставяме в края на годината за следващата ни държат мотивирани около 3 седмици след нова година и после всичко тръгва по старо му, но това е просто изследване, който иска ще постигне повече нали. Успех на всички през новата година! :)

  2. Малко CSS добре ще ти дойде, радо(предполагам че може да ти казвам така). Сложи малко стилове в статията, болд , форматиране и ще стане по-приятна за четене. Поздрави.

  3. Да, и аз от доста време го имам наум, но все отлагам. Можеш да ми казваш така, разбира се :)

  4. Добре, ще го имам предвид. Само не се обиждай, критиките(леле каква дума) винаги са директни, конструктивни и в целта без милост. Успех :)

  5. Изобщо не се обиждам, напротив. Благодаря :)

Коментирай