Богатство.net

Истинското богатство е вътре в теб

11 признака, че жена ви изневерява

Изневяра1. Жена ви е на кино с най-добрата си приятелка, но в наблюдателния ви и проницателен ум започва да тлее черния въглен на съмнението. Вече час обяснявате по скайп на приятелката й как се ашладисва слива.

2. Вие сте корав и железен мъжкар, истинска гордост за френския чуждестранен легион, но как да удържите горещите, радостни сълзи, които напоиха набраздените ви с белези бузи, при новината, че жена ви е бременна. По дяволите, та вече цяла година не сте я виждали!

3. Сеченето на дърва на село винаги ви е освежавало и зареждало с нови сили. Но този път, докато заобикаляте ловко дупките по обратния път (все пак не карате джип), вие изглеждате твърде замислен. И как да не сте, когато мъдрите думи на баба ви откриха цяла нова вселена пред вас. Още виждате как беззъбата й уста изрича почти пророчески – „Ако йедна женя нещие да се оножда, некой друг мискин я оножда, Колие – туй да знаиш. Ай насечи и тия дърва”

4. Каква изненада, о – каква изненада. Жена ви се появява по „Море от любов” и плаче, и се смее… О каква емоция, каква емоция… Ама кой е тоя дето влиза в студиото и я целува бе, кой е тоя бе…

5. Ходихте на врачка и стана ясно, че жена ви изневерява не с един и двама, а с цели трима кочове. Вярно е, вие нямате жена, но все пак – гледачката бе толкова категорична.

6. Жена ви спи с друг. Така разправят всичките ви приятели и най-вече приятелки (все пак те са повече). А и вие го усещате с чувствителната си душа и нежната си, ранима същност. Ама, кво ви пука – вече 1 година живеете с Петьо Колев и наистина много се обичате. Даже мислите да заминавате за Хопенхаген.

7. Жена ви има много работа в последно време и се прибира късно от офиса. Какъв човек, какъв характер – вместо да е уморена, намръщена и скапана, тя прекрачва прага на гарсониерата ви ведра и сияеща, в приповдигнато настроение. Даже изглежда леко пийнала. Но откъде, по-дяволите, се взима тая мигрена всяка вечер, точно когато си лягате?

8. Съпругата ви е толкова привързана към всичките си тоалети, рокли и парцалки, че без дори да го обсъди с вас, е наела специален човек, който да ги охранява. Ако не го бяхте видяли съвсем случайно в гардероба, може би никога нямаше и да разберете.

9. Току що счетоводителят ви е съобщил, че богатството ви се оценява на повече на 100 милиона. Каква чудесна новина, точно за 85-ия ви рожден ден, а и младата ви съпруга много ще се зарадва също.

10. От малък обичате математиката и имате особена слабост към теория на вероятностите. Това, за съжаление, подхранва твърдото ви и вярно убеждение, че ако имате 10 жени, то е много по-вероятно да носите рога, отколкото ако имате само 1 съпруга. Да, не е лесно да си арабски шейх в днешните разпуснати и модерни времена.

11. Всъщнот вие никога няма да разберете дали жена ви изневерява или не. Като известен космонавт, вашите командировки продължават по 6 месеца и цялата страна научава за прибирането ви 1 седмица предварително.

Радислав Кондаков

Тагове: , , , , ,

Коментирай