Богатство.net

Истинското богатство е вътре в теб

10 признака, че мъжът ви е крадец

kradec
Кражбата е особено популярен начин на забогатяване, който обаче не се препоръчва от повечето анализатори. Причините са много, но не са ми известни и няма да се спирам по-подробно на тях. Затова внимавайте да не кривнете, а още повече – драги дами, внимавайте мъжът ви да не се окаже крадец.

Ето и една изпитана рецепта как да го разберете:

*Той винаги си ляга след вас, но за разлика от другите мъже, се събужда с чорап не на краката, а на главата. При това с дупки.

*Нямате кабелна, но за сметка на това вкъщи имате 7 плазми и 4 LCD телевизора.

*Когато другите почиват, вашият мъж е най-натоварен. През нощта, и особено по празници и ваканции, графикът му е направо убийствен.

*Мъжът ви ви подарява цветя веднъж годишно, но въпреки това имате ваза от династията Мин, където да ги държите.

*Когато гледате екшън, най-вече с Брус Уилис, (така е – не сте фенка на турските сериали) след края на всяка престрелка, мъжът ви се подава плахо от банята и пита – „Отидоха ли си?”

*Съпругът ви излежава десетгодишна ефективна присъда за банков обир. Време е да приемете реалността.

*Въпреки, че прилича по-скоро на земеровка, мъжът ви носи звучния прякор Хамстера, а неговите най-добри приятели са Горилата, Смърфа, Влади Шперца и Какавидата. Нямате представа как се казват в действителност.

*Мъжът ви е изключително разсеян, постоянно си забравя ключовете за вкъщи, но въпреки това, като истински джентълмен изобщо не ви притеснява, а си влиза без проблеми у вас. Хеллоооу!

*Когато отивате на пазар, вие със страст се нахвърляте на щандовете, докато мъжът ви се отправя директно към касиерката.

*Съпругът ви е политик. Разбира се, че той не е крадец.

Радислав Кондаков

Тагове: , ,

2 Коментара

  1. много актуална тема напоследък…..хаха :)

  2. Това-което е станало наше ежедневие,като тема и чувството , че тези екзотични герои са рояк и нямат край.Много мило е поднесена темата.Ськаш не можем да излезем от тресавището и най-после да насочим енергията си към нормалните,стойностни неща в живота.Поздравления

Коментирай