Богатство.net

Истинското богатство е вътре в теб

Уорлик протестира срещу измиването на паметника

горещи новини

Посланикът на САЩ в България, Джеймс Уорлик,  е връчил протестна нота, в която се подчертава възмущението на американския народ от грубото погазване на паметта на техните национални герои и символи. От своя страна, в обширен материал, Вашингтон пост напомня изключителния принос на Батман в борбата с българската организирана престъпност и призовава за незабавно възстановяване на графитите, както и за издигане на статуя на свободата на мястото на Копитото.

Докато търговците на графити вече се виждат милионери,  хиляди граждани безразборно оцветяват улици и тротоари, с надежда точно те да да бъдат измити първи от Столична община.

От СДВР изтече информация, че е задържана група от крайно опасни абсолвенти от НХА, опитваща с пяна на уста да изобрази и Бойко Борисов сред героите в бронзовия монумент. Цветанов лично подготвя операция “Графити”, която има за цел да срази всички крайни радикали със спрей в ръка.

От централата на Атака обвиниха ДПС, че подготвят три тира бежанци от Турция, които да изваят фесове и ятагани на бойците.

Докато руските туристи истерично напускат Черноморието ни, цената на природния газ изненадващо скочи 4 пъти, точно преди доставките от Русия да бъдат спрени в 9ч. тази сутрин.

Радислав Кондаков

Тагове: , , , , ,

1 Коментар

Trackbacks

  1. Имат ли власт хората? | Богатство.net

Коментирай