Богатство.net

Истинското богатство е вътре в теб

Пророчества 2.0 – бета версия

Според маите, ако се влюбите през 2012 г., ще обичате до края на света.

Според св. Йоан, ако видите ново небе и нова земя, и предишното небе и предишната земя са преминали, и морето вече го няма, е крайно време да слизате от кораба. Екскурзоводът е нервен, пристигнали сте в Бали и е време да се чекирате в 5-звездната скиния.

Според Нострадамус, ако сте в седмия месец на година 1999 и от небето не е още дошъл Великият цар на злото, то изпратете смс с текст “Zlo” на кратък номер 1999 и такова чудо ще ви споходи, че адът ще ви се види песен.

Според Кейси, когато Китай стане християнска държава, всеки ще си спомня с умиление ниските цени на китайските стоки. И мнозина ще издигат до небето благодарствени молитви, че са си купили плазмите преди християнската ера да сполети големия жълт брат.

Според Ванга, когато на земята се установи мир и религиите се обединят, ще има много, ама много съкращения на мениджърски позиции в Светия Синод и БПЦ, както и нова корпоративно-религиозна структура.

Според Пако Рабан, ако е минала 2000-та година и виждате, че светът още не е свършил, то най-вероятно гледате разширената 3D версия, director’s cut.

Според Емил Лещански, ако е минал Великден 2009 и в Хасково не е имало земетресение, то или Плутон и Сатурн му въртят мръсни номера, или някой иска да  му спретне съдебен процес и е инсценирал липса на земетресение.

Според Веселин Маринов, ако албумите му, издадени в даден месец, са под два на брой, а концертите му в НДК под три, то в този месец няма да има Коледа.

Радислав Кондаков

Тагове: , , ,

7 Коментара

  1. Евалата, братче!

  2. Благодаря Тишо :)

  3. Какго е казал Шекспир – кратко и ясно, като надпис на пръстен. Страшен дар имаш, Ради!

  4. Поли, благодаря (засрамен емотикон).

  5. Хехехе :) Много забавно, Радо :)

Trackbacks

  1. SEO конференция 2013 | Богатство.net

Коментирай