Богатство.net

Истинското богатство е вътре в теб

По НСО-то ще ги познаете

Фотограф: Б.Обама

Толкова нашумяха нашите НСО шофьори с птп-тата си, че даже се притесних и си оттеглих молбата за назначаване в тази люпилка на Ф1 пилоти и помощник-пилоти.

Донякъде съжалявам, защото  рядко им пишат протоколи, ама нейсе.

Та в този сюблимен момент осъзнах, че НСО-то е не просто служба за охрана, а жив, таен, масонски символ на манталитета на една нация.

Според ексминистър Василев, който е ползвал НСО повече от мен, например в Япония шофьорите-охранители спирали на пешеходни пътеки и били доста културни. Сигурно и не псуват. Е, тук не само НСО водачите газят зебрите с пълна газ, а пък и японският водач я е засякал някой – айде харакири, сепуко или и двете.

Пак според същия, във Виетнам несеотата са изключително агресивни и жълти, удрят с палки и чупят огледалата на неотбилите коли, после спирали и им изяждали кучетата. Последното е майтап, разбира се, ама явно са много нагли мутри.

Понеже Ники Василев не пожела да сподели за други държави, съм принуден да го направя сам.

В Русия НСО-тата никога не са правили ПТП, или поне няма живи свидетели или потърпевши, които да го твърдят.

В САЩ тайните служби са твърде заети да играят в холивудските екшъни, а и 6-те насрещни ленти са отделени с мантинела, стена или там каквото е.

В Албания не могат да ги различат от другите, защото всички водачи в републиканската пътна мрежа са с еднакви мерцедеси.

В някои африкански държави често има престрелки между различните НСО камиони и бронирани машини, но ПТП-та – никога.

В Македония, която е родината на НСО, също грешки не се допускат.

Радислав Кондаков

Тагове: , , , , ,

8 Коментара

 1. “Руснак звъни от уличен телефон в КГБ и пита:
  -Ало, КГБ?
  -ДА, КГБ.
  -Лошо работите.
  след 5 минути се обажда от друг уличен телефон пак до КГБ.
  -Ало, КГБ?
  -ДА, КГБ.
  -Лошо работите.
  Третия път, тъкмо попитал, Ало, КГБ? и го потупали по рамото и му казали:
  ДА,КГБ! Както можем, така и работим ”
  😛

 2. Не им се сърдете, на “пилотите от НСО” – те бързат да откарат нашите “СЛЪНЦА” на различни места в страната, дано най-после бизнеса го огрее и започне затопляне

 3. Хехе, браво :)

  Браво и за КГБ вица, един от любимите ми :)

 4. Моля “пилотите на НСО” да намалят скоростта и да не ни докарват “СЛЪНЦАТА” при бизнеса, че без да са около нас ни унищожиха, а ако започнат и да ни “огряват” направо живи ще ни изпекат.
  Бойко да им направи по една магистрала само за тях (нали е най-големият строител на магистрали в третата българска държава) и ще се разреши проблема.

 5. Хора, моля ви не се отдалечавайте от факта,

 6. че всички тези служители, депутати и др.под. са наши служители! Буквално. Ние им плащаме заплатите с данъците си. Затова, ако искате да няма своеволия и нарушаване на правилата за движение трябва да има силен граждански натиск и задаване на въпроси до дупка защо е необходима тази привилегия. Или да се въведе задължително доказване на причината, която е наложила използването на специални светлини и нарушаването на правилника за движение! Защото от тази привилегия до злоупотреба с власт и ПТП крачката е много малка. Всички знаете приказката за лудия и зелника. Както и една друга – че всеки народ си заслужавал управлението. Вече има много граждански организации, които могат да дишат във врата на временно власт имащите и да контролират всяка тяхна стъпка. А точно защото вдигаме ръце и се отказваме с малодушното “А бе няма управия!”, с липсата си на реакция и с пораженческото си мислене и поведение “даваме на лудия баницата”. Е, нека не се сърдим тогава че той я изяжда, уригва се и се избърсва в чисто новата ни покривка за маса!
  И ако искате да се по-активни и то точно по тази тема ето ви една прясна информация:
  Европейска Харта за Пътна Безопасност
  Граждански Форум в София
  Дата: 21.02.2011 г. (понеделник)
  Час: 17:00 часа
  Място: гр. София, ул. Московска №9 (Информационен Център на Представителството на Европейската Комисия в България)
  Тема: Граждански форум за пътна безопастност насочен към всички граждани
  Някои от основните въпроси, които ще се разискват на форума са:

  Какви предизвикателства срещате в ежедневието си като велосипедисти, мотористи, пешеходци или пътувайки с градския транспорт?
  Какво ви ядосва на пътя ежедневно?
  Какви предложения имате за подобряване на пътната обстановка в страната?
  Призив:
  Елате със своите идеи, притеснения и предложения на Гражданския Форум по Пътна Безопасност!

  Нека бъдем активни!

 7. @ Димитър – така е, благодаря ти за информацията.

 8. И с двете ръце съм “за” мнението на Димитър. Слава богу, че са останали трезвомислещи хора, а и е време масата (визирам народа) да се събуди от вечния си “зимен сън”, и да разбере, че всички ние сме работодатели на нашите избраници. Нали знаете приказката, че който плаща, той поръчва музиката.

Коментирай