Богатство.net

Истинското богатство е вътре в теб

Истината за Джедаите

Чета и не вярвам на ушите си – какви джедайски неволи, какво чудо. Абе, тия хора съвсем изнагляха! Много добре знам, че натискайки бутона „Пъблиш” и възпроизвеждайки тези редове на прашния ви монитор, най-вероятно ще споделя съдбата на „Господари на космическия ефир” от Марс или на „Сатурн репортерите”.

Вие, драги ми читатели, изобщо питате ли се, защо тези марсианци и сатурнианци изчезнаха от прашния ви телевизор? Ами, понеже знам, че изобщо не се тормозите с разни въпроси, ще ви ги задам аз, пък запалете после една свещичка за душата ми в храм-паметника „Мастър Йода” или в Троянската пирамида (ако ви пуснат).

– Откъде се взеха огромните вили на Юпитер, с частни космодруми, морета и вулкани, на цялото ръководство на Джедайския орден, заснети с новите руски звездолети на НАП?

– Кой поема безумните командировъчни разходи на всякакви джедаи и джедайчета, чудещи се на коя планета да се напият и после да бият местните студенти?

– Кой финансира ордена на Ситите и не са ли те една креация на джедаите, чрез която контролират производството на космическа трева и звезден мак?

– Кои фирми винаги печелят държавните поръчки за производството на светлинни мечове и защо сред тях няма нито един реномиран производител на луминисцентни лампи?

– Защо джедаите държат правата и лицензите на всички школи по хипнотерапия и НЛП?

– Защо в условията на глобална космическа криза, никой не държи сметка за разхода и контрабандата на Сила, контролирана именно от разбойниците със светещи саби?

– Защо джедаите, в крайна сметка, така умело крият македонския си произход?

– Защо, по дяволите, Лиам Нийсън се появи в хола ми, облечен в кафеникави дрипи и ме гледа лошо?

Радислав Кондаков

Тагове: , , , ,

1 Коментар

  1. Браво, Ради.
    Злободневните въпроси, но с много готино чувство за хумор :)

Коментирай