Богатство.net

Истинското богатство е вътре в теб

Успелите

успех

 

За мен успехът стои на върха на шпагата. Той е всичко!

Да си успял е аурата, която всеки сам създава.

Пламен Русев

Това не е заглавието на нов български сериал, нито историята на някоя групировка. Това е проект, който ни запознава с успели български предприемачи, с хора чийто първи милион не е от скрап. Проект, създаден от Пламен Русев и екипът на Webit; проект, който си струва да следим.

Ето какво казва самият Пламен:

Аз вярвам, че трябва да се говори за успеха. Че трябва истински успелите (не онези измислени герои) да се дават за пример за подражание и така младите хора да разберат, че родителите им не винаги са прави, когато наричат някой успял човек крадец, престъпник, червен връзкар, син/зет на еди си кой – не че в повечето случаи зад успеха в БГ не се крият точно такива, а защото има и едни други хора, от друго тесто, които работят от както се помнят, които мечтаят не за яхта или частен самолет, а да променят света в който живеят, да го направят едно по-добро място или да променят индустрията си, да създадат продукт или услуга, които ще променят начина по който живее една общност… хора, които не се срамуват да разкажат на децата си какво работят … какво ги вълнува и какво ги държи будни… Хора създатели, хора които ако станат повече ще променят България и живота на всички към по-добро.

В този проект аз и екипа на Webit | eAcademy ще ви разказваме за тези хора.

 

Вече може да прочетете интервютата с Васил Терзиев – един от основателите на Телерик и Христо Тенчев – CEO на XS Software ТУК

Ще завърша с думите на Васил Терзиев:

Българите са невероятни хора, които страдат от неумението да работят заедно и да оценяват чуждия труд и качества.


Тагове: , , , ,

Коментирай