Богатство.net

Истинското богатство е вътре в теб

iLearningGlobal обзор

iLearningGlobal

Всъщност това не е никакъв обзор. На първо място бих искал да благодаря на моите приятели Борислав Сапунов и Пламен Петров , за това че ми дадоха възможност да видя и пробвам тази онлайн система за обучение. Като обучен и сертифициран от Тери Пратчет „Крадец на време” аз успях да заделя достатъчно от този безценен ресурс, за да превключа на канала iLearningGlobal.tv . И това, което видях там, ми хареса. В сайта има всичко – и видео, и аудио, че и е-книги – за фенове на четенето ( и писането) като мен. Аз, разбира се, все пак се нахвърлих на видеото.

Няма нито да правя анализ, нито да влизам в подробности, но ще споделя, че системата си струва, определено има какво да се научи лекторите. Разбира се, не всеки урок ще ви е интересен, но то и това оставаше. Да не говорим, че непрекъснато нарастващият им брой, както и многобройните тематични раздели, са напълно достатъчни и за най-върлия фен.

Още в началната страница пише за т.нар. EVE коефициент – entertainment v/s education, като идеята е да се покаже колко малко хората инвестират в трейнинги за сметка на забавата. И наистина, статистиката е потресаваща, но тя за мен не беше особено важна, защото iLG си беше едновременно обучение и забавление.

И за да разсея всякакви съмнения, ще ви кажа, че не съм маркетьор на iLG (все още  ) и не ви зарибявам за нищо. Просто исках да споделя позитивните си впечатления от система в областта на блога, както и да изкажа скромната си благодарност за жеста.

Като се отчете странният факт, че ме мързи да описвам какво представлява и съдържа iLG, приканвам който иска да намери повече информация да я търси например тук и тук

Тагове: , , ,

2 Коментара

  1. Благодаря ти, Радо!

    Много скоро ще има и още един сайт на български език, който ще е посветен специално на ползите от iLearning Global за всяка компания или отделни индивиди с модерно мислене…

    А от идната сряда възобновяваме нашите ILG Workshops – всеки е добре дошъл, стига наистина да се интересува от професионално и личностно израстване!

  2. И двете новини са много добри!

Коментирай