Богатство.net

Истинското богатство е вътре в теб

Утвърждения за богатство

Утвърждения за богатство

Утвържденията са важна част от умствената работа на всеки, който иска да бъде богат, материално свободен и независим. Всекидневните упражнения настройват ума и подсъзнанието на вълната на богатството и богатите, и задействат мощните, творчески сили, скрити в нашата психическа реалност. Важно условие за успех е, да не се съпротивляваме вътрешно на това, което утвърждаваме, както и да се съмняваме в него. Трябва твърдо да вярваме и да сме убедени в посланието на нашето утвърждение.

Когато си кажем „Аз съм богат”, ние трябва да вярваме, че сме богати, да се опитаме да преживеем това състояние, да сме убедени и да се чувстваме богати.

Ако искаме повече динамика, движение и развитие в посланието, можем да използваме фрази от типа „Аз ставам все по-богат и все по-богат” или „С всеки изминат ден аз ставам все по-богат и все по-богат”.

Най-подходящо време за утвърждение е сутрин след ставане от сън или вечер преди лягане. Тогава подсъзнанието е най-податливо на въздействие и внушение.

В книгата си „Милионер за една минута, просветеният път към богатството.”, Марк Виктор Хансен и Робърт Алън, дават много и прекрасни утвърждения, едно от които е следното:

Аз съм богат във всяко отношение.
Безкрaйно много пари очакват да ги спечеля, спестя, инвестирам, умножа и споделя.
Моето богатство прави всички по-богaти.
Приемам богатството и богатството приема мен.

Освен сутрин и вечер, може да използвате всяко свободно време, или време през което няма какво да правите, за да мислите съзнателно за това, което искате да постигнете. А това може да се случи докато чакате в колата си, блокирани в обичайния трафик, или на някоя безкрайна опашка пред гишето на банката, или – където и както си изберете.

И накрая – изберете си или си измислете такова утвърждение, което ви харесва, пасва ви най-добре и – най-важното: което чувствате силно, живо и изпълнено с енергия.

Тагове: , , , , , ,

Коментирай