Богатство.net

Истинското богатство е вътре в теб

Успехът според Агни Йога

Бъдещето се създава от мълниите на съзнанието, а тяхната сила зависи от силата на противодействието. Затова успехът не е плаване с домашно корито в застояло блато.

Успехът на една рисунка зависи не от еднообразието на цветовете, а от съзвучието на контраста.

Хората предпочитат всичко да става обичайно, по старите методи. Ние предпочитаме неочакваните действия и следствия. Хората са доволни, когато нещо става по най-обикновен начин, но ние искаме по-големи успехи. Учете се да преценявате истинската вреда и полза от това, което става. Трудно е да се праща на хората токът за необикновен успех, когато те избягват необикновените пътища.

Нека се научим да се радваме на препятствията, защото посрещнатото с радост препятствие бързо се превръща в успех. И този успех ще бъде като мрежа, препълнена с улов.

Гаранцията за успеха е в движението.

Това е истинският успех— когато не парите, не множествата, а невидимият огън запалва човешките сърца.

Как гледаме на успеха? Делото успява, защото по следите му вървят и приятели, и врагове.

Радвам се, ако разбирате, че всяко препятствие е една възможност.

Успехът е там, където е огънят на сърцето.

Тагове: , , ,

5 Коментара

  1. смята се че агни йога е медиумистичен продукт, на който поне аз не бих разчитал. Има данни и за контактите на Рьорих с руски спецслужби от онова врема. А и как ви звучи Ленин определен като един от “махатмите”? (кавичките не са случайни)

  2. Ако “Агни йога” се чете непредубедено и без предварителни представи за нея и авторите,със сигурност ще открие неща,които ще са му от полза.Натрупаните предразсъдаци затварят вратата към нова гледна точка.

  3. Ако навлезете по-високо в йерархията на агни йога, ще ви кажат, че Исус вече не се занимавал с хората и е далече!!! Що за наглост? и това го разпространяват като тайна! Също като ЦАйтгайст 1ва част : първият половин час говорят против Исус! Хитра тактика: 95 процента истина и измежду зърната на истината слагат и зърна лъжа! Много църкви и общества опорочиха философията му, като изопачиха посланията! А учението за любовта на Исус може да се окаже единствения “път” за нашето спасение!

  4. Observer никой не е кзал, че Ленин е Махатма, аман от заблудени! Говори се, че махатмите са изпратили писмо до тогавашното руско (съветско) правителство заради положителни реформи, които са направили по отношение на това, че са затворени публичните домове, игралните зали и т.н.
    Митко, pLOVEdiv – първо Агни йога не отрича Христос. 2 като си толкова запознат каква е филсофията на Христос според теб и с какво Агни йога и противоречи. Агни йога в никаква степен не се отрича от Христос, а се отрича от църквата като институция- за справка виж какво предсатвлява църквата в България!

Trackbacks

  1. Какво не е успехът? | Богатство.net

Коментирай