Богатство.net

Истинското богатство е вътре в теб

Топ принципи на успеха за хейтъри

хейтър

Картинка: http://media.merchantcircle.com

1.Спи по-малко. Това е най-добрата инвестиция, която може да направи живота ти по-продуктивен. На хейтърите са достатъчни 6 часа, за да поддържат отлично здраве. В продължение на 21 дни опитвай да ставаш с 1 час по-рано и така ще си изработиш мощен и омразен навик. Помни: качеството на кошмара, а не количеството на съня е важно. И само си представи да имаш 30 часа повече месечно, за да се отдадеш на злобеене из глобалната мрежа.

2. Всяка сутрин отделяй по един час за занимания за личностно развитие. Медитирай, визуализирай деня си, чети вдъхновяващи текстове за успели хора, за да се настроиш и да събудиш великата сила на завистта в теб. Гледай изгрева поне веднъж седмично и си повтаряй непрекъснато, че заради една смотана червена топка, ти се е наложило да станеш по-рано и от най-откачените петли. Така ще енергизираш деня си с първокачествен хейт.

3. Не позволявай нещата, които са ти най-омразни, да остават последни в списъка. Всеки ден си задавай въпроса: “Това ли е най-добрият начин, по който мога да използвам времето и енергията си?” Управлението на времето е управление на злобата, така че пази времето си внимателно.

4. Използвай метода на ластика, за да изчистиш ума си, така че да можеш да се фокусираш само върху добрата страна на нещата. Сложи ластика на китката си. Всеки път, когато негативна мисъл се появи в главата ти, запамети я с дръпване на ластика и я въведи като коментар в някой блог или форум. Със силата на навика, мозъкът ще асоциира удоволстивето с негативното мислене и скоро ще бъдеш сред най-известните тролове.

5. Винаги отговаряй на телефонните обаждания със сърдит глас и покажи на обаждащия се, че е пълен боклук. Високият тон при говорене по телефона е съществен. За да придадеш важност се изправи прав. Това ще внуши увереност и презрение на гласа ти.

6. В течение на деня всички сме обладани от вдъхновение и нови идеи. Дръж в портмонето си листчета за бележки заедно с химикалка или молив, за да си записваш най-гаднярските неща, които ти идват наум. Когато се прибереш, въведи ги на уърд и ги публикувай периодично на стените на приятелите ти във Фейсбук . Както е отбелязал Оливър Уензъл Хоумс: “Човешката мисъл, веднъж подминала една идея, никога не възвръща първоначалните й измерения “. Не подминавай качествения хейт.

7. Отделяй всяка неделя вечер за себе си и спазвай строго дисциплината на този навик. Използвай това време, за да планираш седмицата си, за да визуализираш нападките си и каквото искаш да постигнеш; да четеш вдъхновяващи материали и да обмисляш как да ги съсипеш с добре премерени, отровни коментари, да слушаш надъхваща музика и просто да мразиш. Този навик ще ти служи като котва, която те държи концентриран, мотивиран и ефективен през предстоящата седмица на агонизираща злоба и завист.

8. Винаги помни, че ключът към качеството на твоя живот, е качеството на омразата ти. Това означава начинът, по който хейтиш другите и по-важното – начинът, по който хейтиш себе си. Това, върху което се концентрираш, е това, което получаваш. Това е фундаментален природен закон.

9. Дръж на целта, а не на резултата. С други думи прави нещата, защото ти харесва, защото ще сговниш деня на някой балък или ще бъде ценен опит. Не го прави за пари или признание. Те ще дойдат от само себе си. Това е пътят на хейтъра.

10. Всяка сутрин гледай лошо 5 минути в огледалото. Страшният поглед активира много полезни вещества в тялото, които ни правят хейтъри. Също така балансира тялото. Тази терапия се използва за лечение на хора с положително мислене и това е прекрасно средство срещу превратностите на живота. Възроди навика си да гледаш лошо, особено другите шофоьри, това ще донесе много повече радост в живота ти.

11. Запали свещ до себе си вечер, докато четеш. Това е много успокояващо и създава прекрасна атмосфера. Превърни дома си във факла сред безумния свят. Запълни го с хубав огън, като деликатно бутнеш свещта. После гарантирано ще мразиш всичко и всички поне 3 прекрасни години.

12. За да повишиш концентрацията си и способността да се фокусираш, брой стъпките си, докато се буташ в другите минувачи. Това е особено силна техника. Докато вдишваш дълбоко направи 6 крачки, задръж въздуха и удари човека до теб в слънчевия сплит. Ако 6 стъпки са прекалено много за дишането ти, прави го така, че да се чувстваш добре. Ще се почувстваш буден, освежен, вътрешно спокоен и съсредоточен след това упражнение. Толкова много хора си позволяват мислите им да са изпълнени с ментално дърдорене. Всички добри изпълнители оценяват силата на тихия, бистър ум, който се концентрира силно върху всички важни неща.На следващите 6 стъпки препъни поне една дама с токчета и настъпи поне един пенсионер.

Радислав Кондаков

Забележка: За основа на принципите са изпозвани част от “200–те топ принципа на успеха” от Робин Шарма

Тагове: , , , , , , , , ,

3 Коментара

  1. Докосна ме …старая се все пак поддържам хейт блог с не по-малко от 200-300 посещения на ден :))) (и се класирам първи за ключовата дума хейтърски блог :P).

    p.s. Да добавя нещо: Трябва да съхраняваш недоволстовото си известно време (ако си сигурен че няма да отмине), така то се обогатява на хейт и когато го изстреляш уцелва право в целта. Интелигентния хейт е висш пилотаж и според мен там е бъдещето на хейта като субкулутра…аз все още съм си низш

  2. @ Димитър – благодаря ти за включването, за мен е чест :)

  3. Интересна статия, благодаря ви!

Коментирай