Богатство.net

Истинското богатство е вътре в теб

Силва метод: мисловна техника – чашата с вода

силва метод

Техниката на чашата с вода е една умствена техника, която можете да използвате за разрешаване на проблеми и постигане на цели.

Ето и метода:

Вечер преди да заспите ще напълните една чаша с вода. След като изпиете половината със затворени, вдигнете нагоре очи, кажете си наум:

„Това е единственото, което трябва да направя, за да намеря разрешение за проблема, за който си мисля.”

Тогава оставете чашата с останалата вода и заспете. Сутринта щом се събудите, изпийте останалата вода, като затворите очи и ги вдигнете леко нагоре и си кажете наум:

„Това е единственото, което е необходимо да направя, за да намеря разрешение на проблема, за който си мисля.”

Чрез тази техника можете да се събудите сутринта или през нощта с ясен спомен за някой сън, който съдържа полезна информация за проблема ви или през деня да имате внезапно вътрешен проблясък на интуиция, който съдържа информация за проблема ви. При тази техника не е необходимо 3 до 1, за да навлезете в ниво 1. Ще навлезете в ниво 1 автоматично, щом затворите очи и ги вдигнете леко нагоре, докато пиете.

Използван източник : Методът на Силва

www.spiralata.net

Тагове: , , , ,

5 Коментара

  1. За още по-голям ефект, сменете водата с мастика. Действа безотказно до пълно омаяние. Незабавно навлизате в алфа ниво, особено ако сте свикнали с вашата Алфа Ромео. ако жена ви се казва Петранка, нищо чудно на сутринта да е Силва

  2. Браво Дончо!
    Метода Силва са поредните фъшкии, който навлизат в България.

  3. Браво Дончо….Сега като се замисля, че библиотеката ми е пълна с такива книги и как съм си губила времето..Чак яд ме хваща..Но човек се учи от грешките си.България е задръстена с такава литература и умът ми не го проумява до кога хората ще се подлъгват с тия глупости.

  4. Методът на Дончо също не е лош, но рефлектира на черния дроб :)

  5. Незнам за методът силва, не съм го пробвала, но методът на дончо е сигурен. :-D. Изкам да кажа само, за “подсъзнанието може всичко” има нещо вярно. Напоследък се заребих да чета такива книги и като се замисля за миналото ми… Много пъти съм си мислила какви ли не таботи и лоши и хубави, след време те се случват, много ми е било чудно. Нямах си и на идея за това, че подсъзнанието може всичко. Гледах и филмът “ТАЙНАТА” има някаква истина, но и са преувеличили малко. Ще опитам някой методи за да се уверя. Нищо не губя. А пък и да си помечтаеш е хубаво. Безплатно е 😉 нищо не идва обаче само с мечти трябва и да се потрудим…

Коментирай