Богатство.net

Истинското богатство е вътре в теб

Кендра Тод е победителят в Стажантът 3

Кендра Тод е победителят в третия сезон на „Стажантът” с Доналд Тръмп. След силното си финално представяне, тя бе избрана от Тръмп, като той попита само съветниците си и някои от участниците за мнението им, а не както при Кели Пардю – и много гости.

Родената на 6 април 1978г., във Вирджния, Кендра, е бакалавър по лингвистика от университета във Флорида и започва кариерата си като брокер на недвижими имоти.

Работила е и в предаване по радио за инвестиции в недвижими имоти, под кодовото име Агент 53.

Кендра избира да работи по проекта за реновирането на огромното имение на Доналд Тръмо в Палм Бийч, и решението и е базирано на професионалния си опит и връзката на мястото със семейството й.

За да се интегрира в организацията на Тръмп, първите три месеца тя работи в Trump National Golf Club в Westchester County.

Автор е и на книгата “Risk and Grow Rich”, която е посветена на това как да направим милиони, чрез инвестиции в недвижимо имущество.

Има много изяви като лектор, както и участия в различни телевизионни и шоу програми.

Днес Кендра Тод е Управляващ Брокер в MyHouseRE – компания, извършваща консултации за инвестиции в недвижими имоти и продължава своята успешна кариера в тази област.

1 Коментар

  1. радвам се че тя спечели,беше ми фаворит.Брао Кендри

Коментирай