Богатство.net

Истинското богатство е вътре в теб

Екстремен път към успеха

Екстремен успех

Гаранции за успех няма. Но в гаранционната карта може да бъде вписан именно неуспехът – ако не се развиваме и учим непрекъснато.

Има един интересен метод, който искам да споделя с вас и той е малко краен.

И не е за всеки.

Той е свързан с тотално отдаване на желаната цел, която искате да постигнете и с отрязване на всякакви пътища за отстъпление. Без резервни варианти, без връщане на назад при неминуемата поява на трудностите и спънките. Със запушени уши за съветите, критиките и иронията на околните и най-вече за съмненията и доводите, споделени от вътрешния ни глас (тук се сетих за цяла серия вицове за този глас).

Някои може да възкликнат – «Нормално, какво толкова?». Но на думи е много по-лесно отколкото на практика – изисква се смелост, силен характер, постоянство и упоритост. И цел която си струва.

Защото рисковете никак не са малки.

Наградата е едно изключително изживяване и постигане на особено състояние на ума, известно като изгарящо желание за победа.

Успехът в желаното начинание е просто допълнителен бонус.

Тагове: ,

2 Коментара

  1. Това е хард тактика :) , която наистина те кара на всяка цена да постигнеш целта. Навремето военачалниците са програмирали такива условия, за по-слабата си армия, че да няма абсолютно никакъв изход, освен победа или смърт. Тогава мотивацията е доста по-различна:)

  2. Абсолютно – и мотивацията, и адреналина :)

Коментирай