Богатство.net

Истинското богатство е вътре в теб

Остава по малко от ден за ранна регистрация за Webit Bulgaria

Startup

На 14 и 15 юни в Рейнбоу Плаза, София, лидерите от FMCG, автомобилния, финансовия и др. основни сектори говорят за Интернет, заедно с водещите експерти от бранша

След часове изтича възможността за регистрация с отстъпка за Webit Bulgaria Summit – събитието, което ще разкрие успешните онлайн практики и цифри от българския бизнес, представяйки примери от конкретни индустрии и лидери в бранша.

На 14-15 юни в Рейнбоу Плаза, София, организаторите от е-Академия събират водещи местни и световни експерти от различни сфери в дискусия за влиянието на Интернет и технологиите върху бизнеса, частното и държавното управление. Как интернет променя основните индустрии е онова, което ще споделят световни и български експерти, представители на финансовия сектор, банките, застрахователния бизнес, търговията с бързооборотни стоки фармацевтичната промишленост и здравеопазването,автомобилната индустрия.

Специално внимание през първия ден ще бъде отделено на финансовия сектор. Сред лекторите е главният изпълнителен директор на Уникредит Булганк, г-н Левон Хампарцумян. Ще бъдат споделени успешните онлайн практики на компанията и участниците ще научат повече за възможностите за развитие на мобилното банкиране. В дискусията с конкретни примери за застрахователния бизнес и нуждата от ефективно електронно обслужване ще се включи и г-ца София Христова, Директор онлайн застраховане на Дженерали България. Сред лекторите са още Красимира Райчева, Мениджър на Visa Европа за България, Изпълнителният директор на “М-Тел” Андреас Майерхофер, Марта Клепка, Директор Глобален ПР и Комуникации в Gemius, Луис Франко, Вицепрезидент международни бизнес операции в Survey Monkey, Тимотей Гала – HTTPool, Даниел Кнап – Директор Рекламни анализи към IHS Screen Digest, Пол Армстронг – Директор Социални Медии в Mindshare, Одисеас Додикас – Главен изпълнителен директор на Thinkdigtal.

С успешни примери и мнения на експерти ще бъдат обсъдени FMCG сектора и фармацевтичната индустрия, както и онлайн позиционирането, комуникацията с клиентите, ефективните онлайн продажби и маркетинг кампании.

Участие през първия ден ще вземат и бранд мениджърите на Тойота и Порше България, г-н Александър Григоров и г-н Деню Бостанджиев, които ще обсъдят развитието на автомобилния сектор в условията на засилена конкуренция и начините, по които компаниите могат да се преборят с негативните ефекти от кризата чрез успешно онлайн присъствие.

Президентът на България, г-н Росен Плевнелиев, ще разкаже повече за ролята на държавата в развитието на онлайн бизнеса, както и плановете за електронно правителство. Особен интерес представлява и панела за предприемачество и финансиране, воден от Йордан Матеев, Главен редактор на Forbes България.

Webit България се провежда с подкрепата на Мтел, Уникредит Булбанк, Дженерали България Холдинг, ThinkDigital, EURid и Суперхостинг.БГ.

Богатство.net е медиен партньор на събитието.

За допълнителна информация:
Симеон Полименов
Мениджър събития
simeon@eacad.eu
тел: 052 611 600
www.webit.bg


Тагове: , , , , , ,

1 Коментар

  1. Тук виждам доста добри лектори,които съм слушала как преподават и са едни от най добрите според мен.Но кагато човек прави това,което иска няма как да не му се получават нещата.Вече виждаме как с развитието на Интернета всеки един бизнес се насочва към него за да рекламира поедин или друг начин своят продукт или услуга която ще предлага на бъдещите си потребители.Срока е добър има още малко време докато се запишем, но дано да има и места,понеже съм сигурна, че ще има страшно много желаещи.Ще чакаме и тема с продължение да видим какво се е случило.Благодаря че ни информарате продължавайте все така.

Коментирай