Богатство.net

Истинското богатство е вътре в теб

Фестивал “Открий себе си” – II издание

Фестивал "Открий себе си"

За втори път имам удоволствието да ви информирам за едно събитие, посветено на  личностното развитие и здравословен начин на живот – фестивал “Открий себе си”. Тазгодишното издание ще бъде от 14 до 16 октомври в залите на музея “Земята и Хората”, в София, като миналата година събитието е било посетено от над 2 000 човека.

Ето какво  казват и самите организаторите за тази година:

Тази година освен книгите, демонстрациите и безплатните лекции, ще ви изненадаме с много уъркшопи на различни теми, които ще се случват паралелно. Ще можете да ‘вкусите’ някои семинари, да се насладите на креативни работилници, да тествате нови методи, а специалните уъркшопи ще представят демо версии на самите семинари на преференциални цени. С всички интересни възможности ще ви запознаваме постепенно.

Фестивалът отново ще е разделен условно на две части – представителна и интерактивна. Представителната е разположена в централната зала на музея, където ще бъдат местата на участниците. Там посетителите ще имат възможност да се срещнат лично с организаторите на семинари, курсове и практики, както и да намерят хранителни продукти, книги, козметика и аксесоари.

Интерактивната част ще се проведе в две по-малки зали на музея, включвайки в себе си лекции, презентации и уъркшопи с предварително обявена програма по теми.

Всеки един от тези хора или организации, които ще се представят на фестивала има определена мисия – да обучава, въздейства, мотивира, да представя различни гледни точки, да дава поле за размисъл, да среща хора със сходни интереси и да помогне на всички заинтересувани да се усмихват повече.

Хората вълнуващи се от темите за личностното развитие също така са любопитни за възможностите за качествена храна, козметика, опазване на природните ресурси и воденето на здравословен начин на живот като цяло, за това ще се постараем да удовлетворим и тези потребности.

Програмата на семинара включва лекции за парите, тибетски и жречески практики, рейки, хюман дизайн, сексуално творчество, EFT и други. Освен лекции, ще има и уъркшопи – Астродрама, ритъм терапия, изненади за жените, себепознание и др. Сред водещите и лекторите са Соня Митева, Александър Стойчев, Мартин Иванов, Румен Янкулов, Наталия Кобилкина, д-р Алексей Шадрин, Веселин Мхайлов, Исак Леви.

Повече за фестивала може да разберете на официалната му страница тук.

Тагове: , , , , , ,

1 Коментар

Trackbacks

  1. Открий себе си за трети път | Богатство.net

Коментирай