Богатство.net

Истинското богатство е вътре в теб

Интересни линкове за 11/02/09

Започваме с уникално добрата статия на Тихомир Димитров За един пробит долар или Теория на просперитета

Ето и цитат от нея:

Ръка, която дава никога не обеднява. Ако днес знам откъде да получа един милион и как да го „пласирам” до края на работния ден, значи съм богат човек. През мен тече поток на изобилието с голям дебит. Парите са енергия, която не обича застоя. Като всяка енергия. Бентовете преграждат реката и я превръщат в блато. Смисълът е в движението. Милиардите на милиардерите са винаги в обръщение. Казват, че Бил Гейтс има над 50 милиарда долара, но бас хващам, че не може да ги струпа върху масата накуп…Това би било равносилно на икономическо самоубийство.

Продължаваме с Нова Визия и Успяваме, ако вярваме на себе си : Второто условие е да забравим думите “Не мога” или “Бих искал да мога”. Джак Канфиийлд счита, че тези думи ни лишават от сила и ни правят по-слаби, още в мига, в който ги изричаме. Можем да пропилеем безполезно целия си живот с убеждението, че не можем.

От Креативен.ком научаваме за ефективността на Маркетинг-а чрез е-книги

Проджект мениджмънт от Майк Рам и Приоритизация на изискванията по метода MoSCoW

Завършваме с Аз-мога.ком и Анализ на японското икономическо чудо

1 Коментар

  1. Благодаря за линкването и поместването на статията ми в списъка. Благодарение на тази статия, разбрах за други статии, за които не знаех, просто защото не съм търсил такава тематика. Линковете наистина са интересни и като ми потрябва нещо в тази тематика ще ги посетя. Благодаря :)

Коментирай