Богатство.net

Истинското богатство е вътре в теб

Фестивал “Открий себе си”

Богатствo.net е медиен партньор на едно изключително интересно събитие, което ще се проведе от 29 до 31 октомври 2010 в София, в музея “Земята и хората”. Преди да дам думата на организаторите, бих искал да отбележа, че лекциите са интересни, цената е символична, а ще има и щандове с изложители.

Фестивалът „ОТКРИЙ СЕБЕ СИ” е първият от поредицата фестивали за личностно развитие, като има за цел да събере и представи специалисти в областта на себеусъвършенстването и здравословния начин на живот, с хора търсещи пътя към по-щастливо и пълноценно ежедневие.

Изхождайки от необходимостта на хората да се събират и общуват помежду си, изложението ще даде възможност на всеки да покаже своята дейност.

Фестивалът ще се проведе в музей „Земята и хората”. Избрахме това място поради комуникативната му локация и възможността да съчетаем идеята със специфичната му атмосфера.

Фестивалът е разделен условно на две части – изложбена и интерактивна. Изложбената е ситуирана в централната зала на музея, където ще бъдат местата на изложителите. Там посетителите ще имат възможност да се срещнат лично с организаторите на семинари, курсове и практики, както и да намерят хранителни продукти, книги и други.

Интерактивната част ще се проведе в кинозалата на музея, включвайки в себе си лекции, презентации и уъркшопи с предварително обявена програма по теми. Те ще дадат възможност на изложителите да представят себе си не само чрез рекламни материали, флаери, брошури и информация от щанда, но и чрез демонстрация на семинарите, среща с лекторите, водещите или организаторите.

Посланията ще са насочени към хора от всички възрасти, търсещи себе си, с желание за развитие, отворено съзнание, интереси в областта на психологията, личностното развитие, йога, медитация, human design, семейни констелации, психоанализа, психодрама и др., както и литература, представяща тези теми.

Вход фестивал – 2лв.

Програма на фестивала

Петък – 29 октомври 2010г.

12.00 ч. Официално откриване

14.00 – 21.00 ч. Програма лекции

21.00 ч. Приключване за деня на фестивала

Събота – 30 октомври 2010г.

9.00 ч. Отваряне

9.00 – 20.00 ч. Програма лекции

20.00 ч. Приключване за деня на фестивала

21.00 – 24.00 ч. Коктейл

Неделя – 31 октомври 2010г.

9.00 ч. Отваряне

9.00 – 18.00 ч. Програма лекции

17.30 ч. Безплатен вход за томбола

18.00 – 19.00 ч. Теглене томбола

19.00 ч. Закриване

Програма лекции

Лекционната част на фестивала ще се проведе в кинозалата на музея, включвайки в себе си лекции, презентации и уъркшопи по предварително обявена програма по теми. Те ще дадат възможност на организации, лектори, водещи, автори и др. да представят себе си и своите методи и идеи.

Програмата ще бъде актуализирана своевременно, като крайния вариант ще е готов преди началото на събитието.

Всяка една потвърдена презентация, ще бъде обявявана на сайта и като отделно събитие в нашата Фен група във Facebook. Поради ограничения капацитет на местата е желателно предварително записване чрез контактната форма на сайта или чрез групата ни във Facebook, като напишете две имена, име на лекция и e_mail за обратна връзка.

Вход – не се изисква допълнително заплащане за лекциите.

ПЕТЪК 29.10.2010

— : — – — : –ч. –

18:00 – 18:45ч. – “Уникални древни Тибетски практики” – лекор: Алексей Шадрин

19:00 – 19:45ч. – „Трансформирай живота си с Хюман Дизайн“ – лектор: Патрик Фарнсуърт /Англия/

20:00 – 20:45ч. – „Трансформирай Ограниченията с Меридианни Подходи и EFT” – лектор: Веселин Михайлов /консултант EFT-ADV/

— : — – — : –ч. –

СЪБОТА 30.10.2010

— : — – — : –ч. –

15:15 – 16:00ч. – „Новиият Чернобил” – лектор: Румен Леонидов

18:15 – 19:00ч. – „Вие сте много повече от колкото мислите, че сте – интегрален подход ” – лектор: Веселин Михайлов /интегрален коуч/

— : — – — : –ч. –

НЕДЕЛЯ 31.10.2010

— : — – — : –ч. –

Томбола

Томболата ще се състои в Неделя 31.10.2010г. – музей „Земята и хората”, където ще бъдат раздадени много специални награди. В тегленето на им ще участват всички посетители, които са се регистрирали. Регистрацията ще се извършва като напишете двете си имена и e-mail за обратна връзка на входа на събитието.

Тегленето ще започне в 18:00 часа.

Вход за томболата – свободен от 17:30 часа.

Коктейл

Коктейла ще се състои в Събота на 30.10.2010г. от 21.00ч. до 24.00ч. – музей „Земята и хората”. Гости ще бъдат изложители, лектори и посетители желаещи да се възползват от една чудесна възможност за създаване на ценни контакти в неформална обстановка. Ще има специална програма и изненади за всички участници.

Заявка за участие на коктейла може да направите предварително чрез сайта или на входа на събитието.

Кувертът за коктейла се заплаща допълнително – 20 лева на човек.

Тагове: , , , ,

Коментирай