Богатство.net

Истинското богатство е вътре в теб

Радио интервю

Малко преди 21 ч. днес, 23 септември, лето Господне две и десето, в ефира се чу и моят глас, не без любезното съдействие на програма “Хоризонт” на БНР.

Става въпрос за предаването “Графити по въздуха”, където бях интервюиран, за което им благодаря.

Темата беше Богатство.net и положителното мислене, все хубави работи :).

Естествено, пускам тази публикация след края на интервюто, яко – нали?

В опит да не си повтарям грешките, искам да споделя с вас, че в събота – 25.09., в ранни, ранни зори (8-8.10 сутринта), ще си говорим отново за силата на мисълта в предаването “Закуска на тревата” по “Хоризонт”.

Благодаря им отново и който е забравил, че е събота и не си е изключил алармата на джи си ем-а – ще се чуем в събота, по радиото.

Тагове: , ,

12 Коментара

 1. Слушах интервюто.Беше на ниво , точно за националния ефир!Браво!
  Желая то да бъде начало на много успехи!

 2. Благодаря :)

 3. Браво! БНР прави наистина похвални стъпки, включвайки блогъри в програмата си.

 4. Да, наистина похвална инициатива на БНР.

 5. Aвтор и водещ на радиопредаването “Графити по въздуха” е една от най-добрите радиоводещи Светлана Дичева!Светлана Дичева,Лили Маринкова,Стефка Маймарева,Петко Георгиев са създали най-популярните радиопредавания!”Закуска на тревата” отново със Светлана Дичева е едно от най-добрите създадени радиопредавания!Успех, късмет и с БНР!

 6. Благодарение на това интервю, сега съм на Богатство.net

 7. Слушах разговора по програма “ХОРИЗОНТ” на БНР!Мина естествено и непренудено,но мисля че му се полагаше още време защото беше забързан разговор,неспокойно протичащ!Нови успехи и Късмет!

 8. @ Ставрев – радвам се, добре дошъл :)

  @ Пламо 2002 – Благодаря. Предполагам, а и аз току що бях станал :)

 9. Браво на теб, ставаш медийна звезда! Все така :)

 10. Хех, мерси :)

  И все пак, video killed the radio star 😛

 11. предаването трябва да бъде критично и не усилващо днешната изтърбушена Матрица. С положително мислене и розови очила, това предаване няма да има успех, виж, ако има аналитичен дух и повече критицизъм, това да! Ще му се отворят нови хоризонти. Конформизмът на някои българи в днешно време няма граници. И с тако и с вако! Време е за избор, приятели. не може да бъдете и с бога и с мамона! Знам, че е трудно, но няма как българите да седят по средата вечно. Трябва да направят своя избор. С вярата в Бога и на Бога, или с мамона! Ккави са тия зализани приказки на хора, които са се окопали в своите възнаграждания, давани им от Системата, за да бъдат послушници. Радиславе, приятелю, така ли е, прави ли съм! Или може би, трябва да се допиташ, до богумилите!
  Богмилите са били прями хора и за тях, това днешното богатство би било омерзителна категория. Днес ние говорим за богатство, но то няма нищо общо с Бога! Време е да си го признаем. нито един банкер в момента, няма да премине през Квантовият преход, ясно ли е! Защо! Ами, защото е избрал пътя на Обездвижващите сили, задържащите еволюцията сили. Коя е тази банка в наши дни, която съдейства за богатство, идващо от Бог-атство! няма такава! Всичките са вързани за една банка, тази на мамона! Проверяайте нещата. Вижте и кой седи зад Федераният резерв, беше вече изговорено по българските медии. и престанете да усилвате тази изтърбушена овехтяла матрица, която и без това си отива! до 2012 година, ще си иде всичко онова, което е препречващо пътя на Еволюционните сили!

 12. Да, нещата ги проверяваме, съгласен съм за розовите очила, но не и за положителното мислене.
  Знам кой зад кое стои и защо стои, но промяната зависи от нас, включително и промяната в разбирането на това какво е богатство и какви са неговите истински закони и проявления, как се придобива и за какво служи. Разбира се, нещата са сложни, както сам знаеш, и предлагам да продължим нашата дискусия наживо – някой път…

Коментирай