Богатство.net

Истинското богатство е вътре в теб

Как да покорим милионер

Милионер

Абе аз не, че не падам от Луната, ама…

Ето какъв имейл получих, ще го оставя без коментар:

Семинарът на тема КАК ДА “ПОКОРИМ” МИЛИОНЕР има за цел да убеди и вдъхне увереност на всяка жена, че има потенциала да създаде сериозна връзка с преуспял мъж. Да си красива не е достатъчно условие, за да задържиш задълго в обятията си един сериозен мъж. Нужни са много други качества. Какви са те – учи семинара, като предлага научно-психологичен подход към темата, задълбочен анализ и обширна информация. Ще се потопите в сложния свят на човешките взаимоотношения, ще разберете какви предимства и недостатъци имат успелите мъже, какви жени търсят и какви трудности ще срещнете във една връзка с тях и при “покоряването” им. Информацията ще помогне на всяка жена да определи дали е готова “да плати цената”, за да е с преуспял мъж.


Тагове: ,

10 Коментара

 1. Мислех да кача книга на такава тематика, даже я рекламираха в едно извество ТВ шоу съвсем скоро, но като се замислих и реших да не се излагам и да качвам в http://www.bookbg.net подобни глупости, колкото и да се тегли :)

 2. Да снимката е страхотна за темата!

 3. I kakvo ste stane , ako pomislim , che milionerkata e zenata….?????

 4. И аз го получих, даже се поколебах дали да не се запиша! Едновременно с това получих два мейла, че съм номинирана за спечелване на три милиона и за награда от сто и петдесет хиляди евро…

  Чудя се кое от предложенията да избера?

 5. Юли, това вече е друг семинар :)

  Поли, трите милиона! :)

 6. Ще спечелят пари организаторите на семинара :)
  Това е важна тема в България :)
  За съжаление борбата със спама няма да приключи скоро,
  макар да се твърди напоследък обратното.
  Така че Поли, ти си знаеш да не се връзваш :)

 7. Тя водещата има и издадена книга със същото заглавие. Интересно е дали, тя се е омъжила за милионер. И ако да – какво мисли съпругът й за книгата и семинара :)

 8. Хахаха. И на мен са ми интересни отговорите в такъв случай :) .

Коментирай