Богатство.net

Истинското богатство е вътре в теб

Какво е това чудо?

въздух

Изобщо нямам намерение да се гмуркам в разни теории на конспирациите или още повече в параноични безумия. Но като отчета факта, че самолетите по принцип не оставят хипер големи следи във въздуха след себе си, а ютуб е пълен с клипове, като тези по-долу:

Няколко пъти съм се заглеждал след подобни самолетни следи в прекрасното софийско небе, които контрастират на фона на кристалния въздух (ироничен емотикон). Това, което още повече ме кефи е, че като излязат от територията на столицата следите спират, като завие на обратно – ето ги пак. Явно пръскат нещо, въпросът е  – някой има ли идея, уот дъ фак е това? Управление на времето, но не Time, а Weather Management?

Тагове: , ,

8 Коментара

 1. Разработка на военните е това хаха :)

 2. Може, въпросът е за какво е :)

 3. това са chemtrails – и хич не е майтап работа-да си спомняте в БГ да ги имаше тия самолети преди!!!??? От както влезнахме в нато започнаха. Има нещо гнило в това нато. Трябва да се заемем сериозно и всеки да звънни по министерства и армия и да им подпалим чергата докъто не ни кажат какви са тия работи!!! Америка е пълно с такива самолети. Ако беше всеки ден ок да кажем че е нормално, НО не е!! Само от някои самолети излизат тия chemtrails и се разстилат покривайки цялото небе!!!

  събодете се овчици!!!

 4. Насо много параноично си настроен.Според мен това са си просто реактивни самолети.

 5. честно казано знам за товва от доста време
  и си мисля че ни тровят и то доста сериозно

 6. Това е наночастици съдържащи вещество което подтиска някои зони на мозъкът.. Преди го правеха като слагаха подобно вещество във водата, но понеже много хора пият минерална – ефекта е малък.. Прави хората апатични!!

 7. Тези самолети кръстосват и небетата в другите евро страни, че даже и повече от тук. Да тровят ни, иначе кой ще купува лекарства и кой ще се реже по болниците за щяло и нещяло. Това не е параноя, а е част от ежедневието, без него системата би рухнала, а парите са си пари. По-добре е да не мисли човек, чеее…..

Trackbacks

 1. Вицове за счетоводители | Богатство.net

Коментирай