Богатство.net

Истинското богатство е вътре в теб

А-Б на личния успех в МЛМ

МЛММЛМ системата е почти уникална с това, че всъщност няма ограничения на приходите, които тя може да генерира. Но от друга страна, новият дистрибутор трябва да е наясно, че създаването на един проспериращ бизнес изисква сериозни и постоянни усилия. Дистрибуторите-новаци нанасят големи поражения, уверявайки Ви, че просто трябва да стоите със скръстени ръце и да чакате парите сами да дойдат при Вас!!!

В повечето случаи един МЛМ-дистрибутор започва да реализира значителни печалби едва след 1-2 понякога дори 5 години работа, в зависимост от личностните му качества, от качеството на вложените от него усилия и от мотивацията на хората в неговия екип.

Като се има предвид, че МЛМ организацията е отлична среда за развиване и усъвършенстване на личностните качества на всеки свой член, смело можем да кажем, че независимо от предварителната подготовка и умения, при сериозни, целенасочени и постоянни усилия, всеки МЛМ-дистрибутор може да изгради успешен и проспериращ МЛМ бизнес.

На първо място успехът в МЛМ изисква :

да бъдете обучаеми – да научите и да разбирате основните принципи на МЛМ. Усвоите ли тези принципи Вие сте изминали 25 % от пътя към успеха в МЛМ. Погрешно е схващането, че не е необходима специална квалификация, за да бъдеш успешен МЛМ маркетолог. Както във всяка професия, и тук знанията и уменията са важна част от успеха! Учете се от спонсора си.
Дори да сте способен и талантлив, можете да пропуснете завинаги шанса си за голям успех в МЛМ,ако попаднете на слаб спонсор. В този случай търсете литература, четете, ходете на образователни семинари, учете се от успешните спонсори от по-високите нива на Вашата МЛМ организация. Не позволявайте случайността да попаднете на слаб или неподходящ спонсор да Ви отнеме правото на успех в МЛМ.;

да се научите да обучавате привлечените от Вас хора в мрежата – това Ви гарантира изминаване на 75 % от пътя към големия успех в МЛМ;
да се научите да обучавате привлечените от Вас хора в мрежата какте самите да обучават привлечените от тях хора в мрежата. Когато усвоите тези умения Вие сте изминали 100 % от пътя към успеха в МЛМ! Вие сте на ВЪРХА!
ВНИМАНИЕ – ВЪРХЪТ Е ВЕТРОВИТО МЯСТО ! 😉

ПАЗЕТЕ СЕ ДА НЕ ВИ ИЗДУХАТ ! 😉

Едно нещо, което всеки МЛМ лидер знае, е, че неговият успех е пряко зависим от успеха на мъжете и жените в неговата организация. В този смисъл, за да бъдете успешни в МЛМ на първо място трябва да се научите Вие самите да създавате други успешни в МЛМ, т.е. да се научите да се „умножавате”. Да се освободите от завистта и ревността към успеха на хората, които сте привлекли в МЛМ. Да се радвате и с всички сили да стимулирате техния успех, защото именно техният успех е основата на Вашия собствен успех!

На второ място успехът изисква:

знания и компетентност;
добра репутация и авторитет;
упоритост и увереност;
енергичност и решителност;
положително и оптимистично отношение;
етика и др.
Ето защо огромен брой хора, които мислят за МЛМ като за една схема „за бързо забогатяване”, ще бъдат разочаровани и ще се откажат още през първата година.

Впрочем, едно полезно нещо, което трябва да знаете за парите. Те са само символ на покупателна способност. Сами по себе си те не могат да направят нищо. Така че когато работите, не се съсредоточавайте върху парите. Обърнете внимание на това, което искате да имате, да правите и да бъдете!
Източник : http://aloeveraflp.hit.bg/academy_8.htm

Тагове: , , ,

53 Коментара

 1. Все още чакам доказателството, че МЛМ се преподава в Харвард и Оксфорд…
  Междувременно белгийският съд отсъди, че Хербалайф е незаконна пирамидална схема:
  http://www.falseprofits.com/files/8e0ca25551b4ef31cc56d28907106431-33.html
  Мотивите са доста показателни.

 2. Здрасти Коце с тайната професия.Относно Хербалайф това го зная от 16 години,когато навлязоха на БГ пазара.Работих 2 месеца и се отказах като накарах всички мой приятели да спрат.Даже някои не си взеха поръчките.Цялата им бонус система е изградена на база процент от печалбата на партньорите след теб.И пак беше побългарено,което още повече усложнява ситоацията.Те работят с Бинарна система,която изглежда повърхносно като Мулти Левъл Маркетинг но е като хубавата ябълка……………..
  Сега ми проблясна че ти всъщтност нямаш идея за разликите между МЛМ и Бинарна система.Затова толкова риташ срещу индустрията.Явно си се сблъсквал с Бинарка и си огорчен и разстроен.Разбирам те.Ще ти мине.

 3. Планът на Хербалайф – бинарен!? Сигурно си настинал нещо. Уж се занимаваш с МЛМ, а се оказва, че не знаеш елементарни неща. Планът на Хербалайф е uni-level, т.е. спонсорираш неограничен брой дистрибутори на едно ниво под теб, и те правят същото. Докато при бинарния план, структурата е двоично дърво, при което всеки нов, който спонсорираш попада не директно под теб, а където има свободно място в по-долните нива.
  И въобще, мотивите в съдебното решение изобщо нямат отношение към това, дали планът е бинарен или някакъв друг. Това няма значение. Въпросът е колко от продажбите са към външни клиенти – в случая процентът е изключително малък. А при теб как е?

Коментирай