Богатство.net

Истинското богатство е вътре в теб

Д-р Уейн Дайър има левкемия

wayne
Хич не ми беше приятно да разбера, че  д-р Уейн Дайър е болен от левкемия. Самият той е казал, преди няколко седмици, в  свое радио предаване, че  “някои неща се случват в тялото му.”

Диагнозата му е  “хронична лимфоцитна левкемия” (CLL), която не е от най-опасните варианти на болестта. Дайър е заявил, че е “напълно уверен и в мир със себе си” и ще прекара известно време в Центъра Чопра, който е управляван от дългогодишния му приятел, небезизвестния д-р Дийпак Чопра.

Като истински гуру на позитивното мислене, Уейн Дайър е споделил, че  се “вълнува от перспективата за справяне с болестта.”

Д-р Дайър е помагал на хиляди хора по целия свят, в продължение на дълги години. И може би, точно сега, много от тях ще върнат жеста и ще му изпратят положителни мисли за оздравяване.

За повече информация:

Wayne Dyer reveals that he has leukemia

Тагове: ,

10 Коментара

 1. Много жалко, такъв харизматичен и оригинален човек… Дано да се пребори!

 2. такъв, велик мъдрец-мислител не е възможно и допустимо да го оставим сам да се бори със заболяването си!изпрашам му, цялата си положителна енергия и вярата си, че успепно ше се пребори!

 3. Такива ИСТИНСКИ ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА са помогнали на много хора да надникнат в светлината
  и да разберат че тя е навсякъде около нас! Нека Висшите сили те благословят с изцеление, за да си
  полезен на себе си и на много такива като мен! Бог да ти дава сили и здраве!

 4. Любовта ми е с теб, Уейн! Бъди благословен!

 5. Ако поиска той може да се справи! А и много добре знае как.

 6. ще се моляя на бог за неговот оздравяване

 7. Съжалявам да прочета за заболяването на д-р Уейн Дайър.Стискам палци да се пребори с болестта.Той ми помогна много в труден момент.

 8. Толкова са ми помагали твоите книги.Стискам палци да се пребориш с тази болест.Нужен си ни.Нали трябва всичко това да го опишеш така както ти можеш.Желая ти от сърце ЗДРАВЕ.

 9. Велик лектор даже ми е от любимите.Бог да те пази.

Коментирай