Богатство.net

Истинското богатство е вътре в теб

Вдъхновение и мотивация в оранжево

Оранжеви философии

-Разкажи ми за него.
-Обичам го!
-Само това ли ще споделиш.
-То е достатъчно.*

Ако обичате личностното развитие, приложната психология и мъдрата житейска философия, и особено ако сте фенове на оранжевото, мисля че Албена Андонова -А.С.А ще успе да ви заинтригува с двете си нови  книги – Оранжеви философии и Оранжеви писаници.

Ето какво пише за тях в сайта й:

Оранжеви философии е книга за философски размисли за живота – от която ще получите мотивиращи отговори притежаващи силата да променят живота ви в по-добро. В редовете от книгата авторката Албена Андонова-А.С.А. дава мъдри отговори на въпроси за живота ни, които ние много често си задаваме, но все не намираме време да се консултираме със специалист-психолог.

и

Книгата (Оранжеви писаници), която е пред теб читателю, заслужава да бъде прочетена. Дори само заради темата в нея: животът и вечните въпроси на философията. Авторката Албена Андонова-А.С.А. чрез чувствата, мислите и разсъжденията на измислената си героиня и взаимоотношенията и с другите литературни образи ни разкрива фундаменталните въпроси които ще променят живота ни, като ни дава отговорите за тях.

оранжеви писаници

Откъси от Оранжеви писаници може да прочетете ТУК

Повече информация за книгите може да намерите ТУК

*Оранжеви писаници

Тагове: , , , ,

Коментирай