Богатство.net

Истинското богатство е вътре в теб

“Силата на твоя чар” от Брайън Трейси и Рон Ардън

char

Издателство „AMG Publishing“ представя:

СИЛАТА НА ТВОЯ ЧАР

Развий умението да покоряваш

Брайън Трейси, Рон Ардън

Дата на излизане: 09.09.2009 г.
ISBN: 978-954-9696-17-2
Формат: 14 х 21 см
Обем: 176 с.
Цена: 10 лв.

Брайън Трейси и Рон Ардън – едни от най-уважаваните експерти в сферата на ефективната комуникация – са помогнали на стотици хиляди хора да постигнат забележителни резултати в личните взаимоотношения, професионалното развитие и бизнеса. Двамата са стигнали до извода, че без значение колко сте талантливи, умни и квалифицирани, 85% от успеха във всяка сфера се дължи на умението да сте в хармония с околните, да ги убеждавате, да ги покорявате или казано с други думи – да използвате силата на своя чар.
Ако се съмнявате в това твърдение, помислете за своето обкръжение. Сигурно сте срещали такива хора – те с лекота пленяват околните и са магнит за успеха. А след като сте били в тяхната компания, се чувствате заредени с положителни емоции. Тези личности притежават невидима, но силно въздействаща сила. Именно това е силата на личния чар!
Умението да покоряваш хората обаче може да се развие. В “Силата на твоя чар” Трейси и Ардън ви разкриват възможностите, които могат да се открият пред вас, ако следвате съветите им. Тази невероятно полезна книга ви предоставя техники, лесни за научаване и приложими във всички ситуации. Можете да ги използвате във всеки аспект на общуването и скоро ще сте в състояние да отваряте вратите, застанали на пътя ви. Ще промените отношенията си с хората около вас, като се научите как:

• да грабнете вниманието на околните за няколко секунди;
• да спечелите подкрепата на хора, които могат да ви бъдат полезни;
• да оказвате влияние чрез езика на тялото;
• да слушате активно;
• да говорите убедително;
• да бъдете уверени в себе си.

„Силата на твоя чар” обяснява как чрез развиване на умението да покоряваш чаровните хора се наслаждават на по-добри взаимоотношения с клиенти, печелят симпатиите на околните лесно, разбират се с приятелите и любимите си хора. В книгата са включени и специфични методи, с помощта на които по-лесно ще очаровате един мъж или една жена.

Брайън Трейси е световноизвестен лектор по теми като психология на успеха, лидерство, предприемачество и мениджмънт. Годишно говори пред повече от 250-хилядна публика, консултирал е над 2 милиона души и 1000 компании. Най-известните му книги са „100-те абсолютни закона на бизнес успеха”, „Как да постигаме целите си”, „Забогатейте по свой начин” и други.

Съавторът му Рон Ардън е избран за „Гуру на лекторите по ораторско майсторство”. Преподава изкуството на публичната реч на мениджъри, политици, юристи, радио- и телевизионни водещи.

Тагове: ,

2 Коментара

Trackbacks

  1. pligg.com
  2. Силата на твоя чар | Богатство.net

Коментирай