Богатство.net

Истинското богатство е вътре в теб

Имат ли власт хората?

властта на хората - новия маркетинг“Властта на хората” на Пламен Русев не е книга за народната власт и паметника на съветската армия – изрисуван или не. Не е четиво и за хора, които нямат фейсбук, туитър, линкдин, блог, интернет и компютър. Защото, в това наистина хубаво и с много приятен дизайн издание, Пламен – стъпка по стъпка, се опитва да ни набие в главите, как да постигнем успех в социалните медии и да изградим своята идентичност там. И въпреки нашата съпротива, най-вероятно ще успее, защото написаното e просто превъзходно.

Ясен и практически насочен, изпълнен с интересни чужди и родни примери и гарниран с чувство за хумор, текстът се чете бързо и още по-бързо те кани да го награбиш отново. За радост на мен и децата – има и доста цветни картинки.

За представяне на съдържанието на книгата се е погрижил отлично  Христо от страната  Книголандия, а и съвсем сериозно ви препоръчвам да прочетете написаното от Алекс от Аз чета, както и в един нов за мен блог – този на Надя Петкова.

Аз искам да допълня само две неща – бях изключително впечатлен не само от информацията, поднесена от автора, но и от информацията за самия автор. Като добавим и мнението ми на база личния контакт и интернет делото му, започвам да си тананикам Богдана Карадочева.

Второ – може да си изтеглите безплатно първа глава в .pdf формат и да се убедите сами. Кликнете тук.

Радислав Кондаков

Тагове: , , , ,

5 Коментара

  1. Благодаря от сърце за тази рецензия! За мен е чест! Надявам се книгата да създаде толкова позитивна емоция и полезност на всички читатели на блога Богатство.net 😉

  2. И аз благодаря за книгата и личната покана. Убеден съм, че ще е изключително полезна на всички, които влизат в интернет не само заради вицовете :)

  3. Чете се бързо – друг път! 😛

Trackbacks

  1. “Властта на хората” – НЕ четете тази книга! | Blogatstvo.com

Коментирай