Богатство.net

Истинското богатство е вътре в теб

Една книга, която ще ви очарова

„Силата на твоя чар”, издадена от AMG Publishing има не само очарователна корица, но и чудесно съдържание, което ви изпълва с приятно чувство при всяка прочетена страница. Те, за съжаление, са само 176, но всяка една си струва – няма нищо излишно или отегчително.

Всъщност авторите, Брайън Трейси и Рон Ардън, не оставят и съмнение, че са правилните учители по чар. Ясно структурирана, с много примери и приятен стил, гарниран с чувство за хумор, книгата е много повече от кратък, опреснителен курс за това колко са важни начина на общуването и излъчването ни в живота.

Но, какво всъщност е чар?

„Това е способността на хората да създадат среда, в която другите да се чувстват изключителни”.

Кратко определение, което ни кара да се замислим.

Ако досега сме пренебрегвали чара, то книгата недвусмислено ще ни накара да разберем, че сме правили огромна грешка.

Никак няма да е зле да грабнете вниманието на околните за няколко секунди, нали? И да спечелите подкрепата точно на тези хора, които искате?

О, не – това няма да e проблем, защото ще умеете да говорите убедително, да излъчвате увереност, и изобщо няма да се чудите какво да правите с ръцете си.

Ще се научите са слушате активно и внимателно (съпругата ви ще го оцени първа), защото това е изключително важен елемент на очарованието.

В книгата са засегнати значителен брой теми, като силата на вниманието и търпеливото изслушване, сигналите на тялото при общуване, как да водим и насочваме разговора, как да приложим чара на практика.

Ще видите, че изобщо не е невъзможно да бъдете чаровен, но все пак направете първите опити в домашна обстановка или сред приятели.

Още за книгата може да прочетете  в сайта на издателството.

Приятно четене!

Тагове: , ,

1 Коментар

Trackbacks

  1. pligg.com

Коментирай