Богатство.net

Истинското богатство е вътре в теб

За малко да има двама победители в Стажантът 4

Но в крайна сметка победителят в четвъртя сезон на „Стажантът” с Доналд Тръмп е един – Рендъл. Изключително силен и оспорван сезон, с много добри участници и изключителни финалисти – Рендъл и Ребека.

Интересното е, че и двамата имаха допълнителни трудности, по време на дългото интервю – Рендъл загуби баба си, а Ребека беше със счупен глезен. Но и двамата продължиха.

Може би до самия край Тръмп не беше взел решение, кой да е новият стажант. В крайна сметка подкрепата на другите участници, опита и отличното образование помогнаха на Рендъл да бъде нает. 23 годишната Ребека показа изключително самообладание, лоялност, силен характер и целеустременост, които я направиха достоен финалист и съперник на Рендъл Пинкет.

След като обяви победителя, Доналд Тръмп попита Рендъл дали би наел и Ребека – ясен признак, че се колебае дали да не наеме и нея. Но Рендъл не пожела да дели победата с никой и разубеди Тръмп с думите – “нека си состане стажантът, а не стажантите”. Това, разбира се, не зарадва особено Ребека и нейните фенове.

Как мислите, правилно ли постъпи Рендъл? Заслушаваше ли Ребека също да бъде наета?

Иначе Рендъл Пинкет се радва на забележителна кариера и широк кръг от дейности, всичко подробно описано в сайта му www.randalpinkett.com

2 Коментара

  1. Излиза, че Рандъл дори и “победител” не показва лоялност и съпричастност . Или просто се бои от качествата на другите …

  2. Аз лично бях доста разочарован от неговата постъпка.

Коментирай