Богатство.net

Истинското богатство е вътре в теб

Webit със специално издание за българския пазар

Webit България

На 14-15 юни София ще бъде домакин на Webit България. За първи път събитието ще бъде изцяло насочено към българския пазар и ще отговори на въпросите как Интернет и технологиите променят цели индустрии и влияят на маркетинга, рекламата, продажбите и обслужването на клиенти.

Във фокус ще бъдат банки, финанси, застраховане, бързооборотни стоки, продажби на дребно, фармацевтика и здравеопазване.

Вторият ден на Webit ще срещне инвеститори, предприемачи и държавата. Сред дискутираните теми ще бъдат лидерството, предприемачество и разработването на системи и приложения.

Очаква се Webit България да посрещне над 1000 делегати, сред които най-изявените български мениджъри, онлайн и маркетинг професионалисти, представители на най-големите и активни рекламодатели, предприемачи и водещи международни специалисти сред тях са компании като Boston Consulting Group, Generali, Beirsdorf и др.

Ранната регистрация за Webit България вече е отворена, като посетителите могат да заявят присъствието си на www.webit.bg , възползвайки се от специалните отстъпки до 5 юни.

Webit България се провежда с подкрепата на Мтел, Уникредит Булбанк, Дженерали България Холдинг и Суперхостинг.БГ.

Богатство.net е медиен партньор на събитието.

За допълнителна информация:

Симеон Полименов
Мениджър събития
simeon@eacad.eu
тел: 052 611 600
www.webit.bg


Тагове: , , , , , ,

Коментирай