Богатство.net

Истинското богатство е вътре в теб

Първият български сайт за b2b групово пазаруване – Akristo.com

Akristo.com

Най-новите ни партньори – Akristo.com, на пръв поглед са поредния сайт за групово пазаруване. Е, за радост на българските фирми, това съвсем не е така, защото Akristo.com се позиционират в сферата на Business to Business (b2b) продажбите. Иначе казано, в сайта се предлагат стоки и услуги от фирми за фирми, а не за физически лица, което прави и Akristo.com пионери в тази област в България.

Както знаете, офертите в сайтовете за колективно пазаруване се характеризират с големи отстъпки и цени много по-ниски от стандартните. Същото важи и за Akristo.com – компаниите могат да закупят желаните продукти или услуги на между 30 и 90 % по-ниски цени. Но предимствата не спират само на ниво клиент, защото сайта предлага и отлична възможност за промотиране и увеличаване на пазарния ви дял. Иначе казано, вие може да станете техен доставчик и да предлагате през Akristo.com вашите стоки и услуги за бизнеса, което би довело да увеличаване на клиентите ви с възможност за бъдеща добавена стойност, като при това е отлично таргетиран маркетинг инструмент.

Akristo.com

Ето и някои полезни връзки:

Началната страница на Akristo.com: там може да се информирате за най-актуалните оферти и да си закупите стоки или услуги с голяма отстъпка. Също така може използвате и връзката за последни сделки.

Предлагане на оферта: тук може да предложите сделка, иначе казано ваш продукт или услуга, който искате да бъде продаден през сайта.

Имейл абонамент: така ще получавате информация за най-новите оферти във вашата електронна поща.

Абонамент за RSS емисията.

Често задавани въпроси – тук много добре е обяснено за какво е и как работи сайта.

В заключение бих искал да цитирам и създателите на сайта:

Akristo.com е чудесно решение за промотиране на нови стоки и услуги. То ви дава възможност бързо да достигнете до определена таргет група, да я запознаете с Вашите нови предложения и да проследите обратната реакция в рамките на няколко дни.

И нещо важно:

Akristo.com не взима предварително пари за своите услуги. Подготовката и пускането на офертите са напълно безплатни за Вашата компания. След като бъде подготвена офертата, нашият екип я активира и основната ни цел е да достигнем зададения предварително минимум за да бъде активирана. След като веднъж се активира Akristo.com получава по % от всеки един закупен ваучер. Ако сделката не успее да събере необходимия минимум, ние не получаваме нищо. Така че Вие заплащате, САМО ЗА ПОСТИГНАТИ РЕЗУЛАТИ!

Възползвайте се от тази платформа, защото тя ще ви допринесе полза и като доставчик, и като неин клиент. И в крайна сметка, излизането на Akristo.com е една прекрасна новина за бизнеса и неговата ожесточена борба с икономическата рецесия, на която всички сме свидетели.

Вижте и материала на Нова Визия за Akristo.com тук.

Тагове: , , , , , ,

Коментирай