Богатство.net

Истинското богатство е вътре в теб

Книгата “SEO book” – класика в жанра

Книгата на Аарон Уол “SEO book” изглежда е големия хит на пазара в тази сфера. Важното е, че освен добрата афилиейт програма и отлично оптимизиран сайт (номер 1 в търсачките при търсене на “SEO book”) книгата наистина представлява едно отлично четиво за тези, които искат класират сайтовете си на предни позиции в търсачките.

Книгата е електронна, съдържа 328 страници полезна информация и от 2004г. насам е помогнала на повече от 10 000 професионалисти, уебмастери и блогъри да структурират и оптимизират сайтовете си. Тя обхваща всичко необходимо за да направим качествено оптимизиране и още по-важно – написана е на база реален опит и включва нещо работещо, а не теории в областта. Не на последно място и отличния отзив за книгата от многото и читатели.

Цената на книгата е 79 долара и определено си струва парите, в случай че имате намерение да получавате приходи от сайта си.

Може да я поръчате лесно и бързо от тук.

В сайта на книгата може да намерите също и безплатни материали и инструменти за SEO.

bogatstvo.net

Тагове: , , ,

5 Коментара

  1. Много жалко, че книгата вече не може да се вземе отделно, а влиза в цената на месечен абонамент (но пък само 100$)

    :(

    До колко професионална е книгата? Аз търся практически доказали се техники за лесно и бързо SEO. За съжаление съм програмист а не писател и за това съвети от типа пишете content не ми помагат много :(

  2. И дали книгата ще дойде без проблем в BG?

    Мисля да платя през PayPal и се надявам да има как да се укаже да дойде на адрес различен от този на картата ми.

  3. Книгата е отлична по мнението на огромен брой блогъри и уеб мастери, и не е съставена само от съвети от типа – “пишете съдържание”. Относно втория въпрос за адреса, в момента не съм съвсем сигурен, но мисля, че можеш да си въведеш адрес на доставка отделно.

Trackbacks

  1. Permalinks промяна в Богатство.net | Богатство.net

Коментирай