Богатство.net

Истинското богатство е вътре в теб

Използвайте съзнанието си за богатство

Д-р Джоузеф Мърфи

1. Станете богат по лесния начин, с неизменната помощ на подсъзнанието си.
2. Да се стараеш да натрупаш богатство с мнохо труд и пот на челото е един от начините да станеш най-богатия човек в гроба. Не е нужно да се трудиш до изнемога.
3. Богатството е подсъзнателно убеждение. Вградете в мисленето си идеята за богатство.
4. Бедата при повечето хора е, че нямат невидим източник на средства.
5. Повтаряйте си думата «Богатство» тихичко и бавно в продължение на около 5 минути преди да заспите и вашето подсъзнание ще направи така, че да живеете богато.
6. Усещането за богатство създава богатство. Не го изпускайте никога от съзнанието си.


7. Съзнателнто и подсъзнателното трябва да съществуват в съгласие. Подсъзнанието ви приема всичко, което истински вярвате, че е истина. Подсъзнанието винагги приема доминиращата идея. Доминиращата идея трябва да бъде богатство, а не бедност.
8. Можете да преодолеете всякакви мисловни противоречия по отношение на богатството, като си повтаряте често: «Денем и нощем постигам успех във всички области, които ме интересуват.»
9. Увеличавайте продажбите си като постоянно си повтаряте: «Продажбите ми се увеличават всеки ден. Аз вървя напред, прогресирам и ставам от ден на ден по-богат».
10. Престанете да подписвате празни чекове от рода на: «Няма да стигне за всички», «Има недостиг», и т.н. Подобни твърдения умножават и увеличават онова, което ви липсва.
11. Влагайте в подсъзнанието си мисли за успех, богатство и благоденствие и то ще ви се отплати с голяма лихва.
12. Когато утвърждавате нещо, не бива след това мислено да го отричате. Така неутрализирате доброто, което сте утвърдили.
13. Истинският източник на богатство са идеите в съзнанието ви. Нищо не ви пречи да имате идея на стойност милиони долари. Подсъзнанието ще ви даде идеята, която търсите.
14. Злобата и завистта са препятствия за притока на богатство. Радвайте се на богатството на другите.
15. Препятствието, което пречи на богатството, е в съзнанието ви. Разбийте препятствието като установите добри отношения с всеки.

Д-р Джоузеф Мърфи

«Силата на твоето подсъзнание»
ИК Кибеа, ISBN 954-474-136-4

1 Коментар

Trackbacks

  1. 10 ценни идеи от д-р Джоузеф Мърфи | Богатство.net

Коментирай