Богатство.net

Истинското богатство е вътре в теб

Бизнес хороскоп на България за 2008

В сайта си , Кирил Стойчев – председател на Българската Астрологична Асоциация, е публикувал астрологична прогноза за България за 2008 година. Нека погледнем бизнес аспектите на хороскопа и да видим дали наистина ще се сбъднат.

Успешна за българите зад граница и туризма ще бъде 2008 година, според прогнозата:

“Също така може да се каже, че българите, които са зад граница, ще имат добри успехи и добра работа, а една част от тях ще се завърнат и ще се опитат да се реализират в нашата страна през 2008-ма година. Туризмът също ще се развива добре, ще дойдат повече чуждестранни гости, интереса към България ще е по-голям отколкото през 2007 г., което е от особено значение за туристическите градове. Може да се каже, че през 2008 г. ще има своеобразен пик в туризма, който през 2009-та ще бъде последван от лек спад.”

Очаква се също спад в цените на някои недвижими имоти:

“Очаквам повишено предлагане на жилища, както нови, но най-вече стари, което може да доведе до забавяне темпа на растеж на цените на недвижимите имоти (особено на старите панелни жилища)”

За съжаление, тенденцията за поскъпване на основните хранителни продукти ще продължи:

“Цените на основните хранителни продукти и хляба ще продължат да се повишават, което се дължи на позицията на Сатурн в Дева. Тази тенденция е дългосрочна и ще продължи и през 2009 година.”

Кирил Стойчев очаква също и политическа криза, което несъмнено ще повлия иконимиката, особено ако хората потърсят сигурното – недвижими имоти.

Също така, България навлиза в период на сеизмична активност – надяваме се да няма сериозни земетресения.

Но все пак – застраховка на имотите против земетресение може би няма да е излишна.

Пожелаваме успех на всички през 2008 и вярваме, че всички ще имат – “На първо място трябва да отбележа, че Юпитер, планетата която символизира щастието и късмета, през 2008-ма година ще се намира в знака на Козирог. От това следва, че годината като цяло ще бъде щастлива за нас, българите. Всеки ще изживее по някакъв начин своя личен успех, своето лично щастие. За всеки то ще бъде различно, но ще бъде в някоя от сферите на влияние на Юпитер: пътувания, разширение на възможностите, професионален успех, богатство, нови идеи, успех в образованието, подкрепа от влиятелни хора.”

Посетете и другите статии в категория Бизнес Астрология

Коментирай