Богатство.net

Истинското богатство е вътре в теб

Анкета „Как се забогатява най-лесно?”

Резултатите на проведената в сайта анкета „Как се забогатява най-лесно?”
показват, че 38 % (74 участника) са отговорили с „Бизнес”, 22 % (43 участника) са отговорили с „Имоти”, 23 % (45 участника) са отговорили с „Инвестиции” и 17 % (33 участника) са отговорили с „Кариера”. Общият брой гласували е 195.

Разбира се, всеки един от четирите варианта, може да доведе до забогатяване.

Трябва да се съобразим с много фактори, като ситуацията в страната, условията, в които живеем, личните ни предпочитания и настройка. На първо място, не е добра идея, човек да се захване с нещо, което не харесва и с което не се чувства добре. Трябва също да се съобразяваме и с времевия момент. Например, преди няколко години инвестицията в имоти беше много печеливша, сега нещата са по-различни. Ако човек живее в София, има подходяща квалификация и работа, кариерата е един съвсем реален вариант, особено с текущия глад на кадри в страната. Инвестициите изискват специализирани познания, а бизнесът много често иска човек да му се посвети изцяло. Но там горна граница на печалбата почти няма, докато при кариерата нещата са различни.

В крайна сметка, всеки от нас може да се възползва от всеки един от горепосочените начини, в зависимост от ситуацията, момента и личната настройка.

bogatstvo.net

Коментирай